Content Coaching voor zelfstandig ondernemers

Een Content Coach helpt je met het benaderen van je doelgroep 

Ben je net met je onderneming begonnen en weet je niet hoe je je doelgroep het best kunt benaderen? Merk je dat je website wel bezocht wordt maar reageren mensen er niet op? Weet je niet goed welke "tone of voice" je moet nemen om je klant te benaderen en twijfel je tussen een formele of informele benadering van je klant? Weet je in het algemeen niet zo goed waar je moet beginnen en heb je advies nodig? 

Content Coaching helpt je je niche duidelijk te krijgen

Als (startende) zelfstandig ondernemer kun je met heel veel vragen en onzekerheden zitten waar je in je eentje niet uit komt. Je wilt graag een onafhankelijk advies over je communicatie, maar je familie en vrienden kunnen niet objectief naar jouw inspanningen kijken. Zelf ben je al zo in jouw materie gedoken dat het moeilijk is aan een leek duidelijk te maken wat jij wilt communiceren: wat jouw product of dienst inhoudt. En wie is je doelgroep eigenlijk? Ook dat is lastig te bepalen als je nog niet voor een niche gekozen hebt. 

Communicatie voor zelfstandig ondernemers

Ik brainstorm regelmatig met zelfstandig ondernemers en zet hen (weer) op het rechte pad. Daarbij screen ik websites en andere communicatie-uitingen en ga daarover met de maker in gesprek. Als geen ander weet ik hoe moeilijk het voor zelfstandig ondernemers kan zijn om precies de juiste toon aan te slaan en mensen te verleiden. Daarom bemoedig ik hun sterke kanten en relativeer ik beren op de weg. En laat ik hen keuzes maken die gegarandeerd meer klanten trekken.

Wij kunnen ook samen brainstormen over de dingen die jou bezig houden of onzeker maken. Zodat ik daarna ook jou de juiste richting in kan 'sturen'. En echt, zo'n traject hoeft niet lang te duren of veel te kosten.

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met me op:

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam 

 

 

2022  Tekstualia