TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Easy Frontend SEOTekstualia - hoe werk ik?

Kennismaking en briefing

Als je gebruik gaat maken van mijn diensten zal ik gaan verwoorden wat jij wilt communiceren naar je doelgroep. Daarmee kruip ik in jouw huid en in de huid van je relaties. Ik wil daarom goed kennis met je maken, zodat ik een duidelijk beeld krijg van je product of dienst, je doelstellingen, doelgroep en verwachtingen. Alleen dan kan ik de juiste "tone of voice" hanteren en weet ik op welke manier je doelgroep het best benaderd kan worden. 

Voorstel

Als voor mij duidelijk is wat verwacht wordt, maak ik een voorstel tot samenwerking. Daarin beschrijf ik wat we hebben afgesproken en wat je van mij verwacht. Als je met mijn voorstel akkoord gaat, krijg je een opdrachtbevestiging. Daarin staan de opdracht, de prijsafspraak, de afleverdatum en de voorwaarden. 

Tekst en correctieronde

Zodra je getekend hebt, ga ik aan de slag. Als mijn concept klaar is neem ik weer contact met je op. Jij kunt dan reageren met opmerkingen en suggesties, die ik verwerk tot het definitieve resultaat. Als alles goed is verlopen, is de opdracht gereed voor productie en kun je met je teksten gaan communiceren met je doelgroep. 

 

 

Wil je eerst een vrijblijvend advies? Neem dan nu contact met me op: 

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam

2021  Tekstualia